Vialy Mobexpo Focsani - mobilier personalizat

Switch to desktop

Ofertă Mobilier Bucătărie

Mobilier Focsani, Mobilier, Focsani, Mobila la Comanda, Personalizata, Mobila, Bucatarie, Dormitor, Living, Mobilier ComercialSuper oferta: doar 5999 euro

Descriere: Bucatarie modulara cu loc de luat micul dejun si electrocanicele incluse

Mobilier Focsani, Mobilier, Focsani, Mobila la Comanda, Personalizata, Mobila, Bucatarie, Dormitor, Living, Mobilier ComercialSuper oferta: doar 5999 euro

Descriere: Bucatarie modulara cu loc de luat micul dejun si electrocanicele incluse

Structura:

Pal dublu melaminat Egger alb lucios si negru mat de 18mm - canturi ABS 0, 4 si 1mm mate si lucioase de la Hranipex. Corpurile suspendate sunt pe picioare Volpato cu inaltime 150 mm iar cele suspendate pe elemente de corp suspendat Blum. Spatele corpurilor din HDF melaminat de 4 mm.

Fronturi:

MDF plastifiat cu folie PVC ultralucioasa si frezare Bambus la fronturile corpurilor suspendate

Blat:

Interior din pal acoperit cu HPL ultralucios , termorezistent, antibacterian cu grosime de 38mm Losan

Elemente estetice:

Modulele de frigider si cuptor acoperit sus si pe laterale cu pal lucios grosime 38 mm si canturi ABS 1mm lucios.

Manere – profile Gola din aluminu eloxat import Italia, estetica premium.

Mobilier Focsani, Mobilier, Focsani, Mobila la Comanda, Personalizata, Mobila, Bucatarie, Dormitor, Living, Mobilier ComercialPlinta din aluminiu de inaltime 150mm import Italia.

Intre corpurile suspendate si blatul de lucru este o suprafata de sticla colorata cu profile speciale Waterfall din aluminiu eloxat.

Locul de luat masa cu blatul din Pal dublu melaminat lucios de 38 mm,interior placat cu MDF palstifiat ultralucios cu frezare Bambus si spoturi luminoase sub blat.

Corpurile suspendate au o baza luminoasa dintr-un cadru din aluminiu si sticla sablata cu neon la interior, acestea luminand atat corpul cat si blatul de lucru.

Politele interioare ale corpurilor suspendate din sticla clara de 6 mm pe suporti cu ventuza.

Doua polite luminoase – cadru aluminiu, sticla sablata si neon in zona locului de luat masa.

Functionalitate si ergonomicitate:

La corpurile suspendate deschiderea usilor se face foarte usor cu ajutorul lifturilor “Aventos”, care au si proprietatea de a amortiza inchiderea, aceste doua lucruri efectuindu-se fara cel mai mic zgomot.

Setarele au laterale metalice inalte cu pereti dubli si glisiera de tip “Tandembox” cu “Blumotion” integrat, acestea permit atat deschiderea cat si inchiderea acestora fara zgomot.

Interiorul sertarelor este perfect organizat cu ajutorul organizatoarelor tip “Orgaline” de la Blum dupa cum urmeaza:

Sub chiuveta avem zona de curatenie compusa dintr-un sertar destinat depozitarii materialelor si substantelor de curatat si un sertar in care se afla trei cosuri de gunoi fiecare avand capacul la culoarea produselor care vor fi reciclate si unul pentru gunoi menajer.

Sub plita exista zona de gatit compusa dintr-un sertar in care sunt depozitate oalele, tigaile ,capacele si un sertar in care sunt depozitate farfuriile si platourile acestea fiind puse in suporti speciali care sunt reglabili in functie de dimensiunea obiectelor, acesti suporti nu aluneca si nici nu permit lovirea obiectelor intre ele.

In dreapta zonei de gatit se afla un sertar in care depozitam obiectele nonalimentare, organizarea lor se face miscand separatoarele in functie de dimensiunea obiectelor.

Deasupra acestuia avem doua sertare (unul interior) din care unul este destinat depozitarii ustensilelor de gatit si a cutitelor, iar celelalt este destinat depozitarii tacamurilor. Depozitarea acestor obiecte se face folosind supoti speciali si tavite din otel inoxidabil cu elemente de reglare in functie de dimensiunea obiectelor.

Sup cuptor avem un spatiu destinat depozitarii obiectelor de mari dimensiuni, iar deasupra un spatiu destinat depozitarii obiectelor alimentare.

Electrocasnice:

Combina frigorifica, masina de spalat vase, cuptor incorporabil,plita electrica vitroceramica, hota decorativa

Toate electrocasnicele fac parte din linia exclusivista Ora-ito de la Gorenje, iar hota este Bosch cu front decorativ din sticla colorata.

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 vialy-mobexpo.ro. Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version